OBS: Ved afbud eller ønske om flytning af dato gælder følgende retningslinjer for supervision/undervisning.

Information if. til den aktuelle Covid 19 (corona) krise og smitterisiko: Acthouse klinikken er åben. Vi skal samtidig passe på hinanden. Alle samtaler kan i denne tid gennemføres som telefonsamtaler eller internetbaserede videosamtaler. Alle med aftaler vil blive guidet gennem de nærmere procedurer.

Links

www.danskselskabforact.dk
Dansk Selskab for ACT
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) er et af de nyere og spændende bidrag til kognitiv adfærdsterapi. Det danske selskab har som formål at bidrage til oplysning om metoden i teori såvel som praksis og på hjemmesiden forefindes informationer om dansker kurser, terapeuter m.m.

www.contextualpsychology.org
Acceptance and Commitment Therapy’s (ACT) internationale medlemsorganisation Association for Contextual Behavioral Science (ACBS) og dets tilhørende website-community, hvor der forefindes et væld af informationer, links, listserves, artikler til download.

www.compassionatemind.co.uk
The Compassionate Mind Foundation
Hjemmeside for selskabet, der er grundlagt af Prof. Paul Gilbert i 2006. Her findes en lang række materialer og ressourcer til arbejdet med Compasion Focused Therapy (CFT) og Compassinate Mind Training (CMT)

www.compassionatemind.dk
Dansk Selskab for Compassionate Mind – Compassion Focused Therapy
Selskabet er stiftet i Århus den 8. juni 2009

www.psykologhellemortensen.dk

Psykolog og samarbejdspartner Helle Mortensen som er med i vores klinikfællesskab Huset Blachs Gaard, hvor Acthouse har til huse.

www.meretemmoerch.dk/

Psykolog og samarbejdspartner omkring kursusudvikling og puplikationer